Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AVI F.C. (493064) - H.P. Lovecraft C.F. (308434) » 177745242: T24/J1/IX

Liga 177745242 Información oficial sobre el partido 177745242 en Hattrick

21.06.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / IX.219 (60490)

warriors f.c. Alineación oficial del equipo 'warriors f.c.' en el partido 3 - 2 black demons Alineación oficial del equipo 'black demons' en el partido
0 - 1 Roberto Ramírez (5')
0 - 2 Raúl Villaverde (13')
Sergio Lanzuela (22') 1 - 2
Ignacio Lacalle Barahon (50') 2 - 2
Ignacio Lacalle Barahon (55') 3 - 2
warriors f.c. Alineación oficial del equipo 'warriors f.c.' en el partido 3 - 2 black demons Alineación oficial del equipo 'black demons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
warriors f.c. Alineación oficial del equipo 'warriors f.c.' en el partido 3 - 1 black demons Alineación oficial del equipo 'black demons' en el partido
Tiene un resultado normal 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

warriors f.c.

Goles Goles

  • 102 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Sergio Lanzuela de warriors va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 107 Minuto 50 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): warriors, gràcies a les conegudes canonades d'en Ignacio Lacalle Barahon, va situar el 2 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): warriors prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Ignacio Lacalle Barahon va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en David Villatreses va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): warriors enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Lanzuela per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier Malvárez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Javier Eguióiz de warriors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Ignacio Lacalle Barahon de warriors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Lanzuela de warriors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Era el minut 13 quan després d'una dura entrada, el jugador Sergio Lanzuela de warriors s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 60 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 60 va fer que Ignacio Lacalle Barahon de warriors hagués d'abandonar el terreny de joc. Raúl Croses va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): David Villatreses no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

black demons

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roberto Ramírez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Víctor Uja estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Raúl Villaverde va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de demons va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Águila va sortir per sobre el travesser.