Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reincidentes (440612) - DISMECO FC (990559) » 177743172: T24/J2/IX

Liga 177743172 Información oficial sobre el partido 177743172 en Hattrick

28.06.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / IX.182 (60453)

Sineguera Team Alineación oficial del equipo 'Sineguera Team' en el partido 2 - 1 v. cañada Alineación oficial del equipo 'v. cañada' en el partido
Lutz Tünkram (35') 1 - 0
César González (48') 2 - 0
2 - 1 Ingmar Klier (61')
Sineguera Team Alineación oficial del equipo 'Sineguera Team' en el partido 2 - 1 v. cañada Alineación oficial del equipo 'v. cañada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sineguera Team Alineación oficial del equipo 'Sineguera Team' en el partido 3 - 1 v. cañada Alineación oficial del equipo 'v. cañada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sineguera Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Lutz Tünkram va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sineguera.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): El gol de falta de César González sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 48 i ampliar l'avantatge de Sineguera a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Umberto Ciancarini no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lutz Tünkram estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Simeón Belmonte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Sineguera va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leonid Kukat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Igor Melão.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Al minut 64, César González gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Lutz Tünkram va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

v. cañada

Goles Goles

  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, cañada seguien lluitant fins al final. Al minut 61, fruit d'aquests esforços, Ingmar Klier va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Umberto Ciancarini quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): cañada van seguir progressant per la banda dreta. Lucala Mofolo va tenir la seva oportunitat al minut 58, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Umberto Ciancarini de cañada la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.