Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Willorhs team (1420511) - AGUILA FC (1457010) » 177742367: T24/J11/IX

Liga 177742367 Información oficial sobre el partido 177742367 en Hattrick

30.08.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 11 / IX.167 (60438)

Membrillo Alineación oficial del equipo 'Membrillo' en el partido 3 - 1 cassettasport Alineación oficial del equipo 'cassettasport' en el partido
Pablo Zúñiga Monroy (39') 1 - 0
Pablo Zuri (63') 2 - 0
2 - 1 David Mañas (77')
Aniceto Martínez (85') 3 - 1
Membrillo Alineación oficial del equipo 'Membrillo' en el partido 3 - 1 cassettasport Alineación oficial del equipo 'cassettasport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Membrillo Alineación oficial del equipo 'Membrillo' en el partido 2 - 3 cassettasport Alineación oficial del equipo 'cassettasport' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,2 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Membrillo

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Pablo Zúñiga Monroy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Membrillo es posava per davant!
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Membrillo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Zuri, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Membrillo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aniceto Martínez va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aniceto Martínez va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Membrillo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 33 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Pedro Iraeta no va ser gens encertat.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Severino Copeiro de Membrillo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Pablo Zuri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Abraam Cañiza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xan Moreira va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aniceto Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Pablo Zúñiga Monroy va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Membrillo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Luar Bolinaga semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

cassettasport

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 77, en David Sáenz Aragón la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en David Mañas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Santiago Pacheco de cassettasport va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Menéndez de cassettasport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Xabier Sarasketa de cassettasport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.