Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NvidiaCochina (122249) - Pescadores de rio CF (800075) » 177723253: T24/J6/VIII

Liga 177723253 Información oficial sobre el partido 177723253 en Hattrick

26.07.2008 15:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / VIII.1874 (179417)

NvidiaCochina Alineación oficial del equipo 'NvidiaCochina' en el partido 2 - 3 Pescadores de rio CF Alineación oficial del equipo 'Pescadores de rio CF' en el partido
Emil Stamenov (44') 1 - 0
1 - 1 Eetu Tölli (45')
Antonio Echáuz (45') 2 - 1
2 - 2 Ewoud Wagenmakers (82')
2 - 3 Antoine Morand (85')
NvidiaCochina Alineación oficial del equipo 'NvidiaCochina' en el partido 2 - 3 Pescadores de rio CF Alineación oficial del equipo 'Pescadores de rio CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
NvidiaCochina Alineación oficial del equipo 'NvidiaCochina' en el partido 5 - 2 Pescadores de rio CF Alineación oficial del equipo 'Pescadores de rio CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NvidiaCochina

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Owen Baudelet la va rematar Emil Stamenov amb una magnífica volea que va fer pujar per a NvidiaCochina el 1 - 0.
  • 122 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NvidiaCochina contenien la respiració mentre en Antonio Echáuz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sakti Batola va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szymon Gortat de NvidiaCochina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Avshalom Talpaz de NvidiaCochina es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pescadores de rio CF

Goles Goles

  • 160 Minuto 45 (Gol de falta): L'entrenador de Pescadores es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Eetu Tölli era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Ewoud Wagenmakers va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pescadores prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Antoine Morand.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Pescadores va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Albert-Jan Bleecke va desviar el xut final de Eetu Tölli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Antoine Morand va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Albert-Jan Bleecke, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Joaquín Canal al minut 76 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Alberto Avilleira va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Janne Salonen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Canal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): André Rollnes de Pescadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de Pescadores, en Juan Iriarte, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Gavino Baldocchi va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Pescadores estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Després de 84 minuts, Pescadores va veure com el seu jugador Zlatko Badžić havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Janne Salonen entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Hannes Tammaru no li va importar gens ni mica.