Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletik club javer (1432342) - come_back_team (1436581) » 177720245: T24/J10/VIII

Liga 177720245 Información oficial sobre el partido 177720245 en Hattrick

23.08.2008 15:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 10 / VIII.1820 (179363)

Sevillista_barcelona Alineación oficial del equipo 'Sevillista_barcelona' en el partido 3 - 2 rap_rojo Alineación oficial del equipo 'rap_rojo' en el partido
Jakub R?dzi?ski (34') 1 - 0
1 - 1 Thomas Thorstensson (35')
Florent Maquart (40') 2 - 1
Hermonas Barkevi?ius (55') 3 - 1
3 - 2 Wouter-Jan Schenkel (83')
Sevillista_barcelona Alineación oficial del equipo 'Sevillista_barcelona' en el partido 3 - 2 rap_rojo Alineación oficial del equipo 'rap_rojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sevillista_barcelona Alineación oficial del equipo 'Sevillista_barcelona' en el partido 4 - 0 rap_rojo Alineación oficial del equipo 'rap_rojo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevillista_barcelona

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Jakub Rędziński va donar a Sevillista_barcelon un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 40 gràcies a la jugada de Florent Maquart, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Hermonas Barkevičius va incrementar l'avantatge de Sevillista_barcelon amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 109 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jordan Mischler es va complicar la vida al minut 83 intentant esquivar Wouter-Jan Schenkel en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Raprojo, va robar-li la pilota i va marcar el 3 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Sevillista_barcelon va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Florent Maquart va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Beinoras Grigoravičius va marxar de Odilón Gortárez en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sevillista_barcelon van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Jordan Mischler de Sevillista_barcelon gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 90 de partit, quan un jugador de Sevillista_barcelon, en Jaime Mateu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

rap_rojo

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 35 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Thomas Thorstensson marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Jesús Picaza, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Raprojo va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 77, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Valentim Rosalina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Paniagua de Raprojo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Picaza.