Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

at baleares (773968) - ANCENULO (313422) » 177706412: T24/J10/VIII

Liga 177706412 Información oficial sobre el partido 177706412 en Hattrick

23.08.2008 15:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 10 / VIII.1573 (179116)

the tajas club Alineación oficial del equipo 'the tajas club' en el partido 5 - 1 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Interiana (32')
Frank Hoang (41') 1 - 1
Tanausú Gómez Montoro (42') 2 - 1
Tanausú Gómez Montoro (62') 3 - 1
Tanausú Gómez Montoro (74') 4 - 1
Francisco Gorostidi (75') 5 - 1
the tajas club Alineación oficial del equipo 'the tajas club' en el partido 5 - 1 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
the tajas club Alineación oficial del equipo 'the tajas club' en el partido 9 - 0 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Es un cenizo 8.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the tajas club

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Frank Hoang va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 41.
  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Tanausú Gómez Montoro va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Andoni Echarri.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Tanausú Gómez Montoro va augmentar l'avantatge de tajas a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a tajas i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 74 minuts de joc. Mentre en Tanausú Gómez Montoro el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): tajas va aconseguir el 5 - 1 quan Francisco Gorostidi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Al minut 3, tajas va disposar d'un penal a favor, però el xut de Tanausú Gómez Montoro va ser aturat per Jordi Montal.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Luis Larralde va estar a punt d'empatar per a tajas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jordi Montal va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Gorostidi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Tanausú Gómez Montoro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Larralde de tajas es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24, Julien Guet de tajas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Gorostidi de tajas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Francisco Gorostidi se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Birras People

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Birras va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Miguel Ángel Interiana va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Ángel Interiana de Birras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Fernando Santo Domingo de Birras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Andrés Zorrilla de Birras es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): El jugador de Birras Antonio Carabias va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Julio César Pascual Pérez va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Andoni Echarri va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Samuel Moreno Barba.