Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Pacheco (799219) - Futsal Club Cardiff (1462037) » 177705734: T24/J9/VIII

Liga 177705734 Información oficial sobre el partido 177705734 en Hattrick

16.08.2008 15:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 9 / VIII.1561 (179104)

El equipo de las estrellas Alineación oficial del equipo 'El equipo de las estrellas' en el partido 0 - 2 JesseJames Alineación oficial del equipo 'JesseJames' en el partido
0 - 1 Mario César Porta (53')
0 - 2 Joaquim Cuspiner (61')
El equipo de las estrellas Alineación oficial del equipo 'El equipo de las estrellas' en el partido 0 - 2 JesseJames Alineación oficial del equipo 'JesseJames' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El equipo de las estrellas Alineación oficial del equipo 'El equipo de las estrellas' en el partido 0 - 1 JesseJames Alineación oficial del equipo 'JesseJames' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El equipo de las estrellas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 1 (Ocasión de contra por el centro): En Mogens Boe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ketil Nygård haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a estrellas al minut 7.
  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): estrellas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Mogens Boe no va ser gens encertat.

JesseJames

Goles Goles

  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jose Elhordoy sempre és una garantia. Al minut 53, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Mario César Porta marcar el 0 - 1 per al JesseJames.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joaquim Cuspiner, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Juraj Maleš, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mirek Fic no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): El JesseJames va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 24 amb un llançament de falta perillós. En Jan Feragen però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Ciabattoni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Mario Ciabattoni de JesseJames va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario César Porta de JesseJames es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.