Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.fines (435735) - F.C.Morauela (314223) » 177670767: T24/J3/VIII

Liga 177670767 Información oficial sobre el partido 177670767 en Hattrick

05.07.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / VIII.937 (54738)

Escuadron_Joven Alineación oficial del equipo 'Escuadron_Joven' en el partido 2 - 4 Spartak Krsteva Alineación oficial del equipo 'Spartak Krsteva' en el partido
László Madarász (22') 1 - 0
1 - 1 Sizwe Kaunda (32')
1 - 2 Holger Hõlpus (36')
Stefan Matsson (62') 2 - 2
2 - 3 Wilfried Bank (83')
2 - 4 Holger Hõlpus (87')
Escuadron_Joven Alineación oficial del equipo 'Escuadron_Joven' en el partido 2 - 4 Spartak Krsteva Alineación oficial del equipo 'Spartak Krsteva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Escuadron_Joven Alineación oficial del equipo 'Escuadron_Joven' en el partido 0 - 2 Spartak Krsteva Alineación oficial del equipo 'Spartak Krsteva' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escuadron_Joven

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Escuadron_Joven, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de László Madarász per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Després de 62 minuts de partit, Stefan Matsson igualava per Escuadron_Joven en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Raúl de Haro de Escuadron_Joven va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Escuadron_Joven es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Wojciech Bryl no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Yves Musso al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Dirk Hallauer, que no va rendir al seu nivell habitual.

Spartak Krsteva

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 32 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sizwe Kaunda.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Holger Hõlpus es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Spartak prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Wilfried Bank.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Holger Hõlpus de Spartak l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kåre Haraldseid que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de José Ecay, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roger Sales no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ludgero Correia va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Sizwe Kaunda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 80 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Siep Bakkerode. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sizwe Kaunda de Spartak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Renato Póvoa de Spartak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82 del partit, Renato Póvoa de l'equip Spartak, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.