Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL GUERRERO (795238) - Mataditos, C.F. (311197) » 177668659: T24/J8/VIII

Liga 177668659 Información oficial sobre el partido 177668659 en Hattrick

09.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / VIII.899 (54700)

F.C.txapeldunes Alineación oficial del equipo 'F.C.txapeldunes' en el partido 2 - 2 Fiebre amarilla Alineación oficial del equipo 'Fiebre amarilla' en el partido
Edouard Bulot (2') 1 - 0
1 - 1 Fábio Noronha (15')
1 - 2 Miguel Zedillo (31')
Juan Reiriz (59') 2 - 2
F.C.txapeldunes Alineación oficial del equipo 'F.C.txapeldunes' en el partido 2 - 2 Fiebre amarilla Alineación oficial del equipo 'Fiebre amarilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.txapeldunes Alineación oficial del equipo 'F.C.txapeldunes' en el partido 1 - 5 Fiebre amarilla Alineación oficial del equipo 'Fiebre amarilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.txapeldunes

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a F.C.txapeldunes va ser Edouard Bulot.
  • 110 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59, F.C.txapeldunes van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Juan Reiriz va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Edouard Bulot. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): F.C.txapeldunes va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Pekka Karjula va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): F.C.txapeldunes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Edouard Bulot en un 1 contra 1 amb el porter Ricardo Mayor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Fiebre amarilla

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Fábio Noronha que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, amarilla es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Miguel Zedillo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): amarilla quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Limay Álvarez Collado va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Miguel Zedillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Benítez de amarilla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Víctor Benítez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Miguel Zedillo de amarilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.