Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ud benacantil (315450) - Villena Sporting Club (1339948) » 177665888: T24/J1/VIII

Liga 177665888 Información oficial sobre el partido 177665888 en Hattrick

21.06.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VIII.850 (54651)

ud benacantil Alineación oficial del equipo 'ud benacantil' en el partido 3 - 1 Villena Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Villena Sporting Club' en el partido
0 - 1 Dag Stendal (19')
András Takács (40') 1 - 1
Wiet Baetsen (62') 2 - 1
David Crusat (64') 3 - 1
ud benacantil Alineación oficial del equipo 'ud benacantil' en el partido 3 - 1 Villena Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Villena Sporting Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ud benacantil Alineación oficial del equipo 'ud benacantil' en el partido 4 - 1 Villena Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Villena Sporting Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ud benacantil

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, András Takács va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Wiet Baetsen de benacantil aconseguir un gol al minut 62 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de benacantil a 3 - 1. David Crusat va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Eugen Spring va fallar un penal al minut 24, davant la desesperació dels aficionats.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el benacantil va posar setge sobre la defensa central visitant però en David Crusat no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Darrin Dumbleton va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Vladislav Korolko va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Ignasi Freixas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Juan Pablo Urea va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adonis Gale.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Darrin Dumbleton de benacantil va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Darrin Dumbleton de benacantil per doble groga al minut 65.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zlatko Bubica de benacantil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Darrin Dumbleton ocupà el lloc d'en Sergiy Gavrish al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de benacantil quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Villena Sporting Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Luis Toro Coronado arribés a peus de Dag Stendal, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Villena el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Villena, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Dag Stendal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Toro Coronado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Claudiu Ungureanu ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Villena van seguir progressant per la banda dreta. Vladislav Korolko va tenir la seva oportunitat al minut 84, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de Villena Gianfrancesco Veronesi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Pablo Urea va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dionisio Montellano va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vítor Hugo Terra.