Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

epsilon euskadi (486715) - Mostroseicento (1455107) » 177660613: T24/J12/VIII

Liga 177660613 Información oficial sobre el partido 177660613 en Hattrick

06.09.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / VIII.755 (54556)

Mermelada F.C. Alineación oficial del equipo 'Mermelada F.C.' en el partido 2 - 5 Cantabros mtb Alineación oficial del equipo 'Cantabros mtb' en el partido
Xisco Marcé (11') 1 - 0
1 - 1 Oriol Sala (33')
Stéphane Rivière (37') 2 - 1
2 - 2 Pablo Magnano (42')
2 - 3 Pepe Fernández Grandoso (53')
2 - 4 Sini?a Bura (73')
2 - 5 Søren Stadsholt (74')
Mermelada F.C. Alineación oficial del equipo 'Mermelada F.C.' en el partido 2 - 5 Cantabros mtb Alineación oficial del equipo 'Cantabros mtb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Mermelada F.C. Alineación oficial del equipo 'Mermelada F.C.' en el partido 0 - 7 Cantabros mtb Alineación oficial del equipo 'Cantabros mtb' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mermelada F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mermelada contenien la respiració mentre en Xisco Marcé s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Xisco Marcé va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Stéphane Rivière, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Claudio Javier Cantera de Mermelada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Piotr Grochowiak va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Cantabros mtb

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Oriol Sala va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 42 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pablo Magnano.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Pepe Fernández Grandoso que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Siniša Bura va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Søren Stadsholt des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Zacharias Bijl, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Reyes Gutiérrez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pepe Fernández Grandoso, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pepe Fernández Grandoso va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Reyes Gutiérrez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pepe Fernández Grandoso rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Zacharias Bijl de Cantabros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Siniša Bura es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oriol Sala de Cantabros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Zacharias Bijl va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.