Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Putos Locos (1433117) - Pendejos C.F. (30563) » 177659420: T24/J8/VIII

Liga 177659420 Información oficial sobre el partido 177659420 en Hattrick

09.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / VIII.734 (54535)

smoking f.c Alineación oficial del equipo 'smoking f.c' en el partido 2 - 3 fumatas Alineación oficial del equipo 'fumatas' en el partido
0 - 1 David Gómez (23')
Timon Grootkerk (33') 1 - 1
1 - 2 Fritz Port (73')
Toni Elomo (78') 2 - 2
2 - 3 Tomohito Kobayashi (86')
smoking f.c Alineación oficial del equipo 'smoking f.c' en el partido 2 - 3 fumatas Alineación oficial del equipo 'fumatas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
smoking f.c Alineación oficial del equipo 'smoking f.c' en el partido 1 - 3 fumatas Alineación oficial del equipo 'fumatas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

smoking f.c

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del smoking amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Timon Grootkerk en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 del partit, el jugador Toni Elomo de smoking va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): smoking enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a smoking per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iván Arturo Fariñas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jarno Hyytiäinen va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 224 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 84, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Jarno Hyytiäinen sempre els tira per la dreta i en Enrique Ventrosa, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Magdaleno Muñoz Ledo de smoking amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Després de 40 minuts, smoking va veure com el seu jugador Ariel Scotta havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Magdaleno Muñoz Ledo entraria per ocupar el seu lloc.

fumatas

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, fumatas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan David Gómez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fritz Port sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 73 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a fumatas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Tomohito Kobayashi.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fritz Port va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Ilie Scurtu aquest no va estar a l'altura.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Luis Víctor Lopera va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): fumatas va fer una substitució al minut 85. Kaarlo Liukkonen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Haralambie Dumitrescu.