Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fatal Justice+ (439624) - Mariverans F.C. (492725) » 177646956: T24/J14/VIII

Liga 177646956 Información oficial sobre el partido 177646956 en Hattrick

20.09.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 14 / VIII.511 (54312)

Fatal Justice+ Alineación oficial del equipo 'Fatal Justice+' en el partido 4 - 2 @ to lo k pueas Alineación oficial del equipo '@ to lo k pueas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fatal Justice+ Alineación oficial del equipo 'Fatal Justice+' en el partido 1 - 2 @ to lo k pueas Alineación oficial del equipo '@ to lo k pueas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fatal Justice+

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Justice+, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Thys Leenen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Zakariyya Mansoor de Justice+ va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Justice+ eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 43, Zakariyya Mansoor va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 0.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pavol Valach va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 0 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Justice+ ho intentava per la dreta per mitjà de Aldo Kosović, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Ralf Fuuge de Justice+ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Justice+ es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Federico Solís no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Giménez Arnau al camp.

@ to lo k pueas

Goles Goles

  • 154 Minuto 69 (Gol de penalti): Al minut 69 els visitants van aconseguir el 4 - 1 quan Barnett MacAdie va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Vladimir Vučetić va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): pueas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Clifford London es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): pueas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 42, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Bruno Manusovich.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Athanasios Zacharopoulos quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Francesco Borgo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Silvestr Vrbka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladimir Vučetić de pueas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Aldric Roussel, jugador de pueas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 78. Vladimir Vučetić, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): Alcides Gato no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ari Sjöstrand.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Aldric Roussel no li va importar gens ni mica.