Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Mitente S.A.D. (773378) - C.D As Pontes (993171) » 177642110: T24/J7/VIII

Liga 177642110 Información oficial sobre el partido 177642110 en Hattrick

02.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VIII.425 (54226)

Ciañu F.C Alineación oficial del equipo 'Ciañu F.C' en el partido 0 - 0 F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES Alineación oficial del equipo 'F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ciañu F.C Alineación oficial del equipo 'Ciañu F.C' en el partido 1 - 2 F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES Alineación oficial del equipo 'F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,7 % 50,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciañu F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Umberto Weindorf de Ciañu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Reinald Reina es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

F.C. LAS PETANCAS DE SAN ANDRES

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maciej Fiedler ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Mario Frisenda va estar a punt de posar per davant a PETANCAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Sinisterra va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Fernando Orfila va estar a punt de posar per davant a PETANCAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Luis Sinisterra va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): PETANCAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Luis Sinisterra va desviar el xut final de Maciej Fiedler després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fernando Orfila que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Elias Studerus va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Fernando Folha de PETANCAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Fernando Folha no li va importar gens ni mica.