Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asados all boys (993209) - misisipi (1369284) » 177637387: T24/J2/VIII

Liga 177637387 Información oficial sobre el partido 177637387 en Hattrick

28.06.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / VIII.341 (54142)

El Garito Alineación oficial del equipo 'El Garito' en el partido 2 - 2 Los Pechochis Alineación oficial del equipo 'Los Pechochis' en el partido
Pedro Tejada (21') 1 - 0
1 - 1 Cristoforo D'Anna (25')
1 - 2 Cristoforo D'Anna (33')
Jesús Antonio Rosa (64') 2 - 2
El Garito Alineación oficial del equipo 'El Garito' en el partido 2 - 2 Los Pechochis Alineación oficial del equipo 'Los Pechochis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Garito Alineación oficial del equipo 'El Garito' en el partido 3 - 0 Los Pechochis Alineación oficial del equipo 'Los Pechochis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Garito

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Garito, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Pedro Tejada per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del Garito amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant Jesús Antonio Rosa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Garito va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Daniel Taaning va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lasse Hauge va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Ion Cucu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Garito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Antonio Rosa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ion Cucu.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jesús Garrido va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Garito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pedro Tejada ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Tejada de Garito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Pechochis

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Fábio Veloso estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Cristoforo D'Anna va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 25.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): En Cristoforo D'Anna va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Pechochis van sortir al contraatac al minut 15, però Víctor Haro Esteban va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Pechochis creava perill des de la dreta al minut 23, però en Pierre Bourrel, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Víctor Haro Esteban desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Khalid Zreigha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Konrad Franckiewicz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Pechochis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.