Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Stop (1422059) - UD Málaga (1460910) » 177635602: T24/J4/VIII

Liga 177635602 Información oficial sobre el partido 177635602 en Hattrick

12.07.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / VIII.309 (54110)

Roger. Alineación oficial del equipo 'Roger.' en el partido 1 - 1 UD Málaga Alineación oficial del equipo 'UD Málaga' en el partido
0 - 1 Sergi Riba (40')
Ignacio Manso Tabernero (67') 1 - 1
Roger. Alineación oficial del equipo 'Roger.' en el partido 1 - 1 UD Málaga Alineación oficial del equipo 'UD Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roger. Alineación oficial del equipo 'Roger.' en el partido 2 - 1 UD Málaga Alineación oficial del equipo 'UD Málaga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roger.

Goles Goles

  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ignacio Manso Tabernero no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Roger. va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Moreno Waldburger va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Roger. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bogdan Moş va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aniello Iaquinta.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ignacio Manso Tabernero va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Dragan Barać va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Moş va estar a punt d'empatar per a Roger. quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aniello Iaquinta va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Ignacio Manso Tabernero quasi empata el partit per a Roger., si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Roger. Moreno Waldburger quasi marca al minut 65 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Roy Stevens l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Javier Valdivia va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Aniello Iaquinta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dragan Barać de Roger. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Silvas Anibrajevas després que el jugador de Roger. li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nave Marom de Roger. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UD Málaga

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Sergi Riba va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Málaga, al minut 40. El marcador va canviar a 0 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Ramón Espés ocupà el lloc d'en Sergi Riba al 56 minuts, dos minuts després que el jugador de Málaga quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): Raúl Amarilla semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.