Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHEMATEAM (1419687) - karakeños (1369972) » 177634998: T24/J7/VIII

Liga 177634998 Información oficial sobre el partido 177634998 en Hattrick

02.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VIII.298 (54099)

U.D. futbol con fatatas Alineación oficial del equipo 'U.D. futbol con fatatas' en el partido 3 - 1 CiCLoNe C.F. Alineación oficial del equipo 'CiCLoNe C.F.' en el partido
Iago Oñoro (26') 1 - 0
Diego Teodori (32') 2 - 0
Esteban Alcarria (47') 3 - 0
3 - 1 Leonardo Belardi (71')
U.D. futbol con fatatas Alineación oficial del equipo 'U.D. futbol con fatatas' en el partido 3 - 1 CiCLoNe C.F. Alineación oficial del equipo 'CiCLoNe C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. futbol con fatatas Alineación oficial del equipo 'U.D. futbol con fatatas' en el partido 4 - 0 CiCLoNe C.F. Alineación oficial del equipo 'CiCLoNe C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. futbol con fatatas

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del fatatas contenien la respiració mentre en Iago Oñoro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan fatatas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diego Teodori des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Esteban Alcarria va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a fatatas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rodrigo Erquiñigo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Israel Marcos de fatatas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El fatatas ho intentava per la dreta per mitjà de Iago Oñoro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Israel Marcos va sorprendre Xonás Nieto amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Božidar Tikulin de fatatas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Diego Teodori, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Yiorgos Giannousopoulos que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

CiCLoNe C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 71 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Leonardo Belardi.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): CiCLoNe van sortir al contraatac al minut 4, però Caitan Blanco va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Martí Raja va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Mamerto Salvador quasi redueix la diferència al marcador al minut 36, però una gran estirada d'en Ignacio Carrasco va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Caitan Blanco de CiCLoNe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonardo Belardi de CiCLoNe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Stefan Bergquist després que el jugador de CiCLoNe li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Franco Nembri ocupà el lloc d'en Alessandro Praderio al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de CiCLoNe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Adalberto Mariñas de CiCLoNe va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xonás Nieto va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Després de 74 minuts, CiCLoNe va veure com el seu jugador Ricardo Baleira havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Adem Ali Kamacı entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Franco Nembri de CiCLoNe va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.