Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Security FC (1417087) - FC Kalyo (1459728) » 177633747: T24/J3/VIII

Liga 177633747 Información oficial sobre el partido 177633747 en Hattrick

05.07.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / VIII.276 (54077)

Security FC Alineación oficial del equipo 'Security FC' en el partido 1 - 0 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
César Delgadillo (85') 1 - 0
Security FC Alineación oficial del equipo 'Security FC' en el partido 1 - 0 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Security FC Alineación oficial del equipo 'Security FC' en el partido 1 - 1 Gi-Sac TEAM Alineación oficial del equipo 'Gi-Sac TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,7 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Security FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): César Delgadillo va donar a Security un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Security per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Yannick Forte va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Tiberiu Diaconu marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jesper Lange que va xutar a fora per molt poc.

Gi-Sac TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gi-Sac van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hendrick Henselmans va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Tiberiu Diaconu van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Emre Durmaz Ilgım a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Hendrick Henselmans de Gi-Sac, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Niko Kunttunen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartolomeo Gregnanin.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Primo Hochstettler, de Gi-Sac, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Mauro Scuppa el va substituir.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de Gi-Sac, en Noel Quevedo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jesper Tellius, jugador de Gi-Sac, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 81. Rob Ausseill, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.