Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Real Madrid (1416002) - VICIUSS FC (1434724) » 177632926: T24/J7/VIII

Liga 177632926 Información oficial sobre el partido 177632926 en Hattrick

02.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VIII.261 (54062)

Pboky Team Alineación oficial del equipo 'Pboky Team' en el partido 1 - 0 La Gruta Alineación oficial del equipo 'La Gruta' en el partido
Emílio Jesus (16') 1 - 0
Pboky Team Alineación oficial del equipo 'Pboky Team' en el partido 1 - 0 La Gruta Alineación oficial del equipo 'La Gruta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pboky Team Alineación oficial del equipo 'Pboky Team' en el partido 1 - 0 La Gruta Alineación oficial del equipo 'La Gruta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pboky Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Pboky va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Emílio Jesus va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Alejandro Fernández es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Alejandro Fernández gairebé va marcar per a Pboky des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Edmundo García una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Anthony Dupasquier va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Emílio Jesus gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anthony Dupasquier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Enea Dominici gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anthony Dupasquier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alejandro Azorín va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco Suárez.
  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Dieter Felber ocupà el lloc d'en Francisco Suárez al 61 minuts, dos minuts després que el jugador de Pboky quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Pboky es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Dieter Felber no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Magnus Åker al camp.

La Gruta

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mun-Kap Sin no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diego Gómez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Alejandro Azorín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Johnny Druppers no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gruta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juliusz Zaskalsi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 15 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Johnny Druppers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Gómez de Gruta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Diego Gómez de Gruta es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gil Isidro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.