Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCBarça (1419728) - kindergardenn (437393) » 177632351: T24/J3/VIII

Liga 177632351 Información oficial sobre el partido 177632351 en Hattrick

05.07.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / VIII.251 (54052)

FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 4 - 0 Torrejon United Alineación oficial del equipo 'Torrejon United' en el partido
Eloy Moral (34') 1 - 0
Davide Di Brandimarte (36') 2 - 0
Eloy Moral (61') 3 - 0
Davide Di Brandimarte (64') 4 - 0
FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 4 - 0 Torrejon United Alineación oficial del equipo 'Torrejon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FCBarça Alineación oficial del equipo 'FCBarça' en el partido 6 - 0 Torrejon United Alineación oficial del equipo 'Torrejon United' en el partido
Tiene mala suerte 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCBarça

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Eloy Moral de FCBarça, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FCBarça va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Davide Di Brandimarte progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FCBarça va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eloy Moral progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Davide Di Brandimarte va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 64 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Eloy Moral va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCBarça.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Davide Di Brandimarte del FCBarça ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Genís Pujol va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Ignacio Nebreda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marius Sørensen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Julio Wolff es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Genís Pujol de FCBarça la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Genís Pujol va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de FCBarça es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Bengt Höststål va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Torrejon United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Torrejon van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Israel Roldán no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68, Roger Grifell de Torrejon va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ernesto Calbetón, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.