Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hermanos (490025) - xulo pablo (799952) » 177629144: T24/J13/VIII

Liga 177629144 Información oficial sobre el partido 177629144 en Hattrick

13.09.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / VIII.193 (53994)

Gemeloide Team Alineación oficial del equipo 'Gemeloide Team' en el partido 4 - 3 fary & escobar conexion Alineación oficial del equipo 'fary & escobar conexion' en el partido
Ramón Aymerich (15') 1 - 0
1 - 1 Sandro Cainas (27')
1 - 2 Simón Marín Valle (32')
César Uruñuela (49') 2 - 2
Ramón Aymerich (63') 3 - 2
Ramón Aymerich (67') 4 - 2
4 - 3 Rubén Fogaza (83')
Gemeloide Team Alineación oficial del equipo 'Gemeloide Team' en el partido 4 - 3 fary & escobar conexion Alineación oficial del equipo 'fary & escobar conexion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Gemeloide Team Alineación oficial del equipo 'Gemeloide Team' en el partido 4 - 3 fary & escobar conexion Alineación oficial del equipo 'fary & escobar conexion' en el partido
Tiene un resultado normal 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gemeloide Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ramón Aymerich de Gemeloide va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, César Uruñuela va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Josep Torrecisa va anar directament als peus de Ramón Aymerich que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, Gemeloide va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ramón Aymerich, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Valdeboys per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Simón Marín Valle va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Ramón Balenciaga de Gemeloide va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

fary & escobar conexion

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip conexion va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sandro Cainas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 170 Minuto 32 (Gol de falta): conexion va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Simón Marín Valle.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): conexion va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Rubén Fogaza va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rubén Fogaza al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 284 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Simón Marín Valle de conexion va fallar un penal al minut 40. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de conexion va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Salvador Ballester, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Eliceyri Lantabat de conexion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sandro Cainas de conexion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Simeó Prats de conexion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.