Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Sólo Alaveses FC (776605) - FC AdFines (1333670) » 177628081: T24/J14/VIII

Liga 177628081 Información oficial sobre el partido 177628081 en Hattrick

20.09.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 14 / VIII.174 (53975)

Shadow Men Alineación oficial del equipo 'Shadow Men' en el partido 2 - 1 team calafat Alineación oficial del equipo 'team calafat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shadow Men Alineación oficial del equipo 'Shadow Men' en el partido 1 - 0 team calafat Alineación oficial del equipo 'team calafat' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shadow Men

Goles Goles

  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Shadow s'avançava al marcador al minut 53, després d'un rebot que va caçar en Paolo Gava per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Stanisław Kubies de Shadow aconseguir un gol al minut 84 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Shadow va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Salvatore Cammareri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Eran Moshe es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Stanisław Kubies de Shadow va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Thorben Kalenda va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Shadow estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

team calafat

Goles Goles

  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el calafat va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Anderson McLean aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de calafat va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fokke Karpershoek va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fokke Karpershoek de calafat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enzo Paolo Imparato de calafat es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fokke Karpershoek es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Luis Sanz-Vitores de calafat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en Danny Magee de calafat va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.