Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Castelló (1367026) - FLORO (313817) » 177625715: T24/J10/VIII

Liga 177625715 Información oficial sobre el partido 177625715 en Hattrick

23.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 10 / VIII.132 (53933)

raulworldclub Alineación oficial del equipo 'raulworldclub' en el partido 1 - 0 FLORO Alineación oficial del equipo 'FLORO' en el partido
Corné van Noord (9') 1 - 0
raulworldclub Alineación oficial del equipo 'raulworldclub' en el partido 1 - 0 FLORO Alineación oficial del equipo 'FLORO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
raulworldclub Alineación oficial del equipo 'raulworldclub' en el partido 0 - 2 FLORO Alineación oficial del equipo 'FLORO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raulworldclub

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): El porter de raulworldclub va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Corné van Noord va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Luciano Negro va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ralf Viefhaus. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de raulworldclub va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Corné van Noord va sortir per sobre el travesser.

FLORO

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Luciano Negro va estar a punt de posar per davant a FLORO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de António Nogueira va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Luciano Negro va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 72 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Niculae Nae, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Viktor Schoenefelss va xutar a porteria des de la banda esquerra, però António Nogueira va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): André Phalippon ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.