Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

team de la barca (48475) - Retorno del 19 (437262) » 177623474: T24/J10/VIII

Liga 177623474 Información oficial sobre el partido 177623474 en Hattrick

23.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 10 / VIII.92 (53893)

Lacetani FC Alineación oficial del equipo 'Lacetani FC' en el partido 1 - 1 Shalke Te Meto Alineación oficial del equipo 'Shalke Te Meto' en el partido
Simón Baena (1') 1 - 0
1 - 1 José María Sisemunda (74')
Lacetani FC Alineación oficial del equipo 'Lacetani FC' en el partido 1 - 1 Shalke Te Meto Alineación oficial del equipo 'Shalke Te Meto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lacetani FC Alineación oficial del equipo 'Lacetani FC' en el partido 1 - 1 Shalke Te Meto Alineación oficial del equipo 'Shalke Te Meto' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lacetani FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 1 (Gol por la derecha): Passats 1 minuts, Simón Baena, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Lacetani es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Juan Báscones gairebé va marcar per a Lacetani des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Simón Baena va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lacetani que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lacetani va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Báscones, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, David Gaiztarro de Lacetani va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Simón Baena de Lacetani va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simón Baena de Lacetani va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Shalke Te Meto

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador visitant José María Sisemunda va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 74 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Shalke sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nil Bolòs, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 264 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Al minut 32 de temps, Sergio García-Rigueira de Shalke va fallar un penal.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Nadal Pérez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, José María Sisemunda de Shalke va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos González Estefaní de Shalke amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.