Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nacional de Alcorcon (309565) - Manchaster de Jrasa (802053) » 177621617: T24/J8/VIII

Liga 177621617 Información oficial sobre el partido 177621617 en Hattrick

09.08.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / VIII.59 (53860)

Nacional de Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Nacional de Alcorcon' en el partido 3 - 1 Luton Team Alineación oficial del equipo 'Luton Team' en el partido
0 - 1 Nik van der Krogt (15')
Pawe? Dorsz (28') 1 - 1
Samo Podvinski (42') 2 - 1
Siegbert Staudte (89') 3 - 1
Nacional de Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Nacional de Alcorcon' en el partido 3 - 1 Luton Team Alineación oficial del equipo 'Luton Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nacional de Alcorcon Alineación oficial del equipo 'Nacional de Alcorcon' en el partido 1 - 0 Luton Team Alineación oficial del equipo 'Luton Team' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacional de Alcorcon

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de 28 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Nacional, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Paweł Dorsz de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Nacional va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 42 Samo Podvinski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Siegbert Staudte es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Nacional va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Amílcar Espoleta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mikko Meuronen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gilberto Patrício va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gunnar Lövmar rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gunnar Lövmar.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paweł Dorsz de Nacional amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Luton Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Luton prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nik van der Krogt.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Hamza Mungan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Luton creava perill des de la dreta al minut 51, però en Klaudio Arslanović, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Nik van der Krogt desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hamza Mungan de Luton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hamza Mungan va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Luton va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Mehmet Ali Ağıt es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Charles Aveline.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Antonio Gaspari no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Stevie Pouillard.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Mehmet Ali Ağıt estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Antonio Gaspari.