Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Galacticos Blancos (1579384) - CF Nankatsu (1462023) » 177620517: T24/J13/VIII

Liga 177620517 Información oficial sobre el partido 177620517 en Hattrick

13.09.2008 15:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / VIII.39 (53840)

BRANTPER-ABS F.C. Alineación oficial del equipo 'BRANTPER-ABS F.C.' en el partido 0 - 7 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
0 - 1 Ruggero Ravaglia (27')
0 - 2 Fernando Hernández Iruela (28')
0 - 3 Manuel Terán (58')
0 - 4 Fernando Hernández Iruela (59')
0 - 5 Domingos Corda (79')
0 - 6 Fernando Hernández Iruela (83')
0 - 7 Raúl Pérez Marín (89')
BRANTPER-ABS F.C. Alineación oficial del equipo 'BRANTPER-ABS F.C.' en el partido 0 - 7 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
BRANTPER-ABS F.C. Alineación oficial del equipo 'BRANTPER-ABS F.C.' en el partido 0 - 10 CF Nankatsu Alineación oficial del equipo 'CF Nankatsu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BRANTPER-ABS F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Sánchez de BRANTPER-ABS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, César Tortosa de BRANTPER-ABS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Pizarro ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

CF Nankatsu

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ruggero Ravaglia que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 28, en Albrecht Weinmann la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Fernando Hernández Iruela que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Manuel Terán va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 58, i va fer pujar el 0 - 3 per a Nankatsu.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Guillermo Cegastia va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Nankatsu, Fernando Hernández Iruela, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Domingos Corda va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Nankatsu.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fernando Hernández Iruela va augmentar l'avantatge de Nankatsu a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Raúl Pérez Marín de Nankatsu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Diego Gill va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ruediger Treitschke que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): Ruediger Treitschke va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Raúl Pérez Marín de Nankatsu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Hernández Iruela.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Raúl Pérez Marín s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.