Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Zaidin (438469) - El eje del mal (799429) » 177614480: T24/J2/VII

Liga 177614480 Información oficial sobre el partido 177614480 en Hattrick

28.06.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / VII.956 (38992)

U.D. Zaidin Alineación oficial del equipo 'U.D. Zaidin' en el partido 2 - 0 El eje del mal Alineación oficial del equipo 'El eje del mal' en el partido
Martín Pellegrino (37') 1 - 0
Eugenio Santillana (63') 2 - 0
U.D. Zaidin Alineación oficial del equipo 'U.D. Zaidin' en el partido 2 - 0 El eje del mal Alineación oficial del equipo 'El eje del mal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Zaidin Alineación oficial del equipo 'U.D. Zaidin' en el partido 0 - 1 El eje del mal Alineación oficial del equipo 'El eje del mal' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Zaidin

Goles Goles

  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Eugenio Santillana va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Zaidin sortien al contraatac. La falta llançada per Luís Baptista va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Zaidin van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Martín pellegrino va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Enrique Triana no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, OK potente): Gerardo Lousada no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

El eje del mal

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Vicent Borrell va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Martín pellegrino va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Georg Ehrenberg ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Roberto Andolfatto va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonathan Garnett de eje va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Joan Vicenç Ferrer de eje va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vicent Borrell va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 46 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Georg Ehrenberg va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.