Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrufoyo (777245) - Sratos fc (988841) » 177611457: T24/J2/VII

Liga 177611457 Información oficial sobre el partido 177611457 en Hattrick

28.06.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / VII.902 (38938)

Montserratí Alineación oficial del equipo 'Montserratí' en el partido 3 - 2 a lo que vamos F. C. Alineación oficial del equipo 'a lo que vamos F. C.' en el partido
Boldizsár Tóth (4') 1 - 0
Yiorgis Georgitzikis (8') 2 - 0
2 - 1 Mark Barre (9')
2 - 2 Adrian Næs (28')
Joost Romeis (34') 3 - 2
Montserratí Alineación oficial del equipo 'Montserratí' en el partido 3 - 2 a lo que vamos F. C. Alineación oficial del equipo 'a lo que vamos F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montserratí Alineación oficial del equipo 'Montserratí' en el partido 0 - 2 a lo que vamos F. C. Alineación oficial del equipo 'a lo que vamos F. C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montserratí

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Boldizsár Tóth, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Montserratí va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yiorgis Georgitzikis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jesús García el va rematar Joost Romeis amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andraž Trilar de Montserratí amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

a lo que vamos F. C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 9 (Gol por la izquierda): vamos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Mark Barre va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 28 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Adrian Næs.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gerben Colla va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 50, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jesús García va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Àngel Corneli des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Stefano Zavatta va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefano Zavatta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christian Gabriel Olivera de vamos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): En Renato Tirigall Pinto de vamos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Stefano Zavatta va prendre el seu rol al minut 4.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Stefan Drãgulescu, de vamos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Christian Gabriel Olivera el va substituir.