Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The First Warriors (800730) - Astilleros FC (485909) » 177605092: T24/J7/VII

Liga 177605092 Información oficial sobre el partido 177605092 en Hattrick

02.08.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VII.788 (38824)

The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido 0 - 1 Astilleros FC Alineación oficial del equipo 'Astilleros FC' en el partido
0 - 1 Fabrizio Gottifredi (5')
The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido 0 - 1 Astilleros FC Alineación oficial del equipo 'Astilleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The First Warriors Alineación oficial del equipo 'The First Warriors' en el partido 4 - 1 Astilleros FC Alineación oficial del equipo 'Astilleros FC' en el partido
Es un cenizo 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The First Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jérôme Retout es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després de 17 minuts, Miguel Las Heras Rueda va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 el Warriors va posar setge sobre la defensa central visitant però en Antônio Luís Leal Santos no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 el Warriors va posar setge sobre la defensa central visitant però en William Bernard no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Antônio Luís Leal Santos de Warriors va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guifré Ballart de Warriors va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Pierpaolo Aquila, jugador de Warriors, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 25. Arcadio Ahicart, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Astilleros FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Astilleros es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fabrizio Gottifredi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Qasim El-Faisal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Bienvenido Alfaro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bienvenido Alfaro.