Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Esportiu Ou de Reig (994000) - confinado FC (797335) » 177603546: T24/J12/VII

Liga 177603546 Información oficial sobre el partido 177603546 en Hattrick

06.09.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / VII.760 (38796)

cOmPoS_ciTy Alineación oficial del equipo 'cOmPoS_ciTy' en el partido 2 - 3 OMB Fonte Cova Alineación oficial del equipo 'OMB Fonte Cova' en el partido
Risto Pöntys (25') 1 - 0
Diego Macías (30') 2 - 0
2 - 1 Luís António de Lima (42')
2 - 2 Luís António de Lima (79')
2 - 3 Tudorel Jianu (80')
cOmPoS_ciTy Alineación oficial del equipo 'cOmPoS_ciTy' en el partido 2 - 3 OMB Fonte Cova Alineación oficial del equipo 'OMB Fonte Cova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
cOmPoS_ciTy Alineación oficial del equipo 'cOmPoS_ciTy' en el partido 1 - 6 OMB Fonte Cova Alineación oficial del equipo 'OMB Fonte Cova' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cOmPoS_ciTy

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Diego Macías arribés a peus de Risto Pöntys, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a cOmPoS_ciTy el 1 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Diego Macías va incrementar l'avantatge de cOmPoS_ciTy amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juhani Rantala de cOmPoS_ciTy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aldo Maria Santamaria.

Lesiones Lesiones

OMB Fonte Cova

Goles Goles

  • 150 Minuto 42 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Luís António de Lima de Fonte va reduir diferències a 2 - 1.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Luís António de Lima de Fonte va marcar de penal l'empat al minut 79.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tudorel Jianu va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luís António de Lima ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Sondre Johansen va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Diego Fenech que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Fonte creava perill des de la dreta al minut 55, però en Thorsten Pilflod, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sondre Johansen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Fonte creava perill des de la dreta al minut 63, però en Thorsten Pilflod, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Feliks Ploom desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Joel Sagües de Fonte va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anders Rosenbratt.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Heinrich Brenner va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Fonte estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Diego Fenech.