Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Santarua (774185) - PUTS C F (796166) » 177600446: T24/J7/VII

Liga 177600446 Información oficial sobre el partido 177600446 en Hattrick

02.08.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VII.705 (38741)

Racing de Santarua Alineación oficial del equipo 'Racing de Santarua' en el partido 4 - 1 Dalton Brothers Alineación oficial del equipo 'Dalton Brothers' en el partido
0 - 1 Bernhard Arvedsson (18')
Gunnar Sandal (39') 1 - 1
Jesús Balay (41') 2 - 1
Jesús Balay (81') 3 - 1
Sergey Gorlov (87') 4 - 1
Racing de Santarua Alineación oficial del equipo 'Racing de Santarua' en el partido 4 - 1 Dalton Brothers Alineación oficial del equipo 'Dalton Brothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing de Santarua Alineación oficial del equipo 'Racing de Santarua' en el partido 5 - 0 Dalton Brothers Alineación oficial del equipo 'Dalton Brothers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Santarua

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Paolo Cigala la va rematar Gunnar Sandal amb una magnífica volea que va fer pujar per a Santarua el 1 - 1.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Jesús Balay de Santarua, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Santarua va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Balay progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Santarua va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sergey Gorlov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paolo Cigala va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Santarua ho intentava per la dreta per mitjà de Vlaho Škobo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 62 (Evento clima: sol, OK técnico): En Jon Kaspersen va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Dalton Brothers

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Brothers va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Bernhard Arvedsson aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Alejandro Bolado va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Bernhard Arvedsson va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sami Taavitsainen de Brothers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Bolado de Brothers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Andrea Manzoni de Brothers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Brothers puguin veure en Bruno Barros jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Kepa Buendía el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Erik Nilsson, de Brothers, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Aurélien Huguenin el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Roberto De Sousa, que no va rendir al seu nivell habitual.