Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MHK (493421) - Habeas Corpus. (1332924) » 177596001: T24/J1/VII

Liga 177596001 Información oficial sobre el partido 177596001 en Hattrick

21.06.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VII.626 (38662)

Original La Banda Del Bate Alineación oficial del equipo 'Original La Banda Del Bate' en el partido 1 - 1 kikones Alineación oficial del equipo 'kikones' en el partido
0 - 1 Renato Villaseca (45')
Henning Madsen (74') 1 - 1
Original La Banda Del Bate Alineación oficial del equipo 'Original La Banda Del Bate' en el partido 1 - 1 kikones Alineación oficial del equipo 'kikones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Original La Banda Del Bate Alineación oficial del equipo 'Original La Banda Del Bate' en el partido 0 - 3 kikones Alineación oficial del equipo 'kikones' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Original La Banda Del Bate

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Henning Madsen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Original, al minut 74. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 45 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ohad Azrieli de Original va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Marian Mircea que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edelt Vülow es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Willy Durlinger de Original va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Guinart de Original es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Guinart no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

kikones

Goles Goles

  • 171 Minuto 45 (Gol por el centro): En Renato Villaseca donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 45 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Heiner Gutheil al minut 19 semblava entrar, però Fernando Reyes va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Nis Grosser Jensen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Reyes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45 Fernando Reyes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nis Grosser Jensen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Edelt Vülow després de 45 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando Reyes va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Heiner Gutheil va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Włodzimierz Bartoń de kikones, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 86, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertrand van der Woerd de kikones es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 45 (Lesión grave): Henrique Caridade, de kikones, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ismael Orta el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Włodzimierz Bartoń va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.