Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raging Bull C.F. (991531) - cd toledo galactico (796242) » 177595579: T24/J8/VII

Liga 177595579 Información oficial sobre el partido 177595579 en Hattrick

09.08.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / VII.618 (38654)

armando guerra Alineación oficial del equipo 'armando guerra' en el partido 2 - 2 Fructuoso Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Fructuoso Martinez F.C' en el partido
Jean-Marc Geraud (12') 1 - 0
1 - 1 Felipe Moreno (60')
1 - 2 Ogeday Erentürk (73')
Paolo Roche (81') 2 - 2
armando guerra Alineación oficial del equipo 'armando guerra' en el partido 2 - 2 Fructuoso Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Fructuoso Martinez F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
armando guerra Alineación oficial del equipo 'armando guerra' en el partido 1 - 1 Fructuoso Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Fructuoso Martinez F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,7 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

armando guerra

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del armando contenien la respiració mentre en Jean-Marc Geraud s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del armando s'esgargamellaven dempeus per esperonar Paolo Roche que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marat Chechel de armando va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jean-Marc Geraud es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Urban Liedgård de armando va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Urban Liedgård va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que armando va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Urban Liedgård ocupà el lloc d'en Csaba Sipos al 27 minuts, dos minuts després que el jugador de armando quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en József Kókai va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Audun Olsen.

Fructuoso Martinez F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 en Felipe Moreno va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ogeday Erentürk que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Nico Casucci per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 17, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Jesús Balaguer, al minut 29 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Håvard Haugli al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Miguel Romero López va estar a punt de posar per davant a Fructuoso amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Márton Dulkai va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Aart Akkerdaas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 70 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Håvard Haugli de Fructuoso es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Balaguer de Fructuoso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Fructuoso puguin veure en Nico Casucci jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Àngel Brizuela el va substituir sense tenir temps d'escalfar.