Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS CRACKS BNJ (122446) - metalpep (121136) » 177591092: T24/J7/VII

Liga 177591092 Información oficial sobre el partido 177591092 en Hattrick

02.08.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VII.538 (38574)

ATLETICO_DE_MADRID Alineación oficial del equipo 'ATLETICO_DE_MADRID' en el partido 2 - 3 ThE TrAiNiNg ReTuRnS Alineación oficial del equipo 'ThE TrAiNiNg ReTuRnS' en el partido
Cristian Marcu (31') 1 - 0
1 - 1 Eugenio Uburti (40')
1 - 2 Mario Taaber (53')
Aldo Esteban Vidal (84') 2 - 2
2 - 3 Eugenio Uburti (87')
ATLETICO_DE_MADRID Alineación oficial del equipo 'ATLETICO_DE_MADRID' en el partido 2 - 3 ThE TrAiNiNg ReTuRnS Alineación oficial del equipo 'ThE TrAiNiNg ReTuRnS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATLETICO_DE_MADRID Alineación oficial del equipo 'ATLETICO_DE_MADRID' en el partido 0 - 2 ThE TrAiNiNg ReTuRnS Alineación oficial del equipo 'ThE TrAiNiNg ReTuRnS' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO_DE_MADRID

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): ATLETICO_DE_MADRID, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Cristian Marcu per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Aldo Esteban Vidal va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alf Hallbom de ATLETICO_DE_MADRID va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kameron Caesar de ATLETICO_DE_MADRID va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerson Tocantins de ATLETICO_DE_MADRID amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ThE TrAiNiNg ReTuRnS

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Eugenio Uburti per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 170 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Mario Taaber posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): TrAiNiNg agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eugenio Uburti amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): TrAiNiNg va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ilija Krsmanović va desviar el xut final de Ronnie Chugg després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Roman Dötzl quasi marca en una jugada assajada de córner que Kelmin Bertholet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eugenio Uburti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Eugenio Uburti va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Florentin Mitroi, jugador de TrAiNiNg, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 35. Valerio Michellini, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Jens Løvelund va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de TrAiNiNg es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.