Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elevar F. C. (795488) - C.D Oriella (990012) » 177590500: T24/J13/VII

Liga 177590500 Información oficial sobre el partido 177590500 en Hattrick

13.09.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / VII.527 (38563)

piowookies Alineación oficial del equipo 'piowookies' en el partido 1 - 2 BeyotaRadiactiva C.F. Alineación oficial del equipo 'BeyotaRadiactiva C.F.' en el partido
0 - 1 Dan Jansson (2')
Józef Tietz (21') 1 - 1
1 - 2 Shelton Medina (41')
piowookies Alineación oficial del equipo 'piowookies' en el partido 1 - 2 BeyotaRadiactiva C.F. Alineación oficial del equipo 'BeyotaRadiactiva C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
piowookies Alineación oficial del equipo 'piowookies' en el partido 0 - 3 BeyotaRadiactiva C.F. Alineación oficial del equipo 'BeyotaRadiactiva C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piowookies

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Józef Tietz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Glenn Ivarsson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de piowookies que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Allesandro Wevers no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Glenn Ivarsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Vladimir Mudrić va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 65, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Anko Bartman va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anko Bartman de piowookies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Mario D'Annunzio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marcel Neacsu.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mats Wickén no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

BeyotaRadiactiva C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Dan Jansson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador de BeyotaRadiactiva Shelton Medina va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 41 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Golan Grant de BeyotaRadiactiva va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Ewan Vaughan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BeyotaRadiactiva va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Semblava que Jakob van der Heiden s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jakob van der Heiden va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.