Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palencia United (310505) - racin de chawen (439260) » 177586982: T24/J3/VII

Liga 177586982 Información oficial sobre el partido 177586982 en Hattrick

05.07.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / VII.465 (38501)

AE Biscarri Alineación oficial del equipo 'AE Biscarri' en el partido 4 - 0 racin de chawen Alineación oficial del equipo 'racin de chawen' en el partido
Pekka Gröönen (21') 1 - 0
Jorge Galarraga (30') 2 - 0
Modesto Cernesio (38') 3 - 0
Xurxo Vicente (80') 4 - 0
AE Biscarri Alineación oficial del equipo 'AE Biscarri' en el partido 4 - 0 racin de chawen Alineación oficial del equipo 'racin de chawen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AE Biscarri Alineación oficial del equipo 'AE Biscarri' en el partido 1 - 1 racin de chawen Alineación oficial del equipo 'racin de chawen' en el partido
Tiene bastante suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE Biscarri

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Xurxo Vicente va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pekka Gröönen, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Jorge Galarraga de Biscarri va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Modesto Cernesio es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Biscarri va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Xurxo Vicente va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sebo Lauer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Pekka Gröönen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Tornices va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Pedro Caniego gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Tornices va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pekka Gröönen de Biscarri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Maurici Muñoz.

racin de chawen

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Rafael Igual va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del chawen va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Zdravko Nedev no va poder controlar.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): chawen va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 74 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Manuel Dueñas.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Era el minut 10 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Tornices de chawen s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 51 (Lesión): Federico Salis no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Claus Belderink.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alejandro del Pozo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.