Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

League of dataor (991813) - sergiotol99 (775939) » 177583443: T24/J12/VII

Liga 177583443 Información oficial sobre el partido 177583443 en Hattrick

06.09.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / VII.401 (38437)

Los pajaros de Larry Alineación oficial del equipo 'Los pajaros de Larry' en el partido 1 - 0 Real Sociedad Alkohólika Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Alkohólika' en el partido
Nathan Nissim (8') 1 - 0
Los pajaros de Larry Alineación oficial del equipo 'Los pajaros de Larry' en el partido 1 - 0 Real Sociedad Alkohólika Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Alkohólika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los pajaros de Larry Alineación oficial del equipo 'Los pajaros de Larry' en el partido 0 - 1 Real Sociedad Alkohólika Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Alkohólika' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los pajaros de Larry

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): El pajaros era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nathan Nissim va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Karsten Halling va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de pajaros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Dumitru.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dailos Hermoso de pajaros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ype Leppers de pajaros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Karsten Halling va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Real Sociedad Alkohólika

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Tobias Hansson, al minut 30 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Enrique Neiza quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Nicola Polini de Alkohólika va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Verner Sinding ocupà el lloc d'en Konstantin Gyoshev al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Alkohólika quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.