Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Bilbaoo (312049) - Terrassa Fc (438544) » 177580779: T24/J5/VII

Liga 177580779 Información oficial sobre el partido 177580779 en Hattrick

19.07.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / VII.354 (38390)

racing salt Alineación oficial del equipo 'racing salt' en el partido 0 - 1 Finots C.F Alineación oficial del equipo 'Finots C.F' en el partido
0 - 1 Abel Suárez (49')
racing salt Alineación oficial del equipo 'racing salt' en el partido 0 - 1 Finots C.F Alineación oficial del equipo 'Finots C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
racing salt Alineación oficial del equipo 'racing salt' en el partido 0 - 1 Finots C.F Alineación oficial del equipo 'Finots C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing salt

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Stefan Hebel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): racing van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Albert Pfeifer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 210 Minuto 69 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Tom Osli quasi empata el partit per a racing, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Albert Pfeifer va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Finots C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Finots prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Abel Suárez.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Brandolf Alpner va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Eirik Dyrdal va estar a punt de posar per davant a Finots amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oral Kırgızoğlu va impedir un gol cantat.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eirik Dyrdal de Finots va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nemesio Tolosa Carrión que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Claudio Sergi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oral Kırgızoğlu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Sergi de Finots va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.