Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaime (1432318) - La Salle Santa Natalia (773696) » 177570633: T24/J1/VII

Liga 177570633 Información oficial sobre el partido 177570633 en Hattrick

21.06.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VII.173 (38209)

Jaime Alineación oficial del equipo 'Jaime' en el partido 2 - 1 La Salle Santa Natalia Alineación oficial del equipo 'La Salle Santa Natalia' en el partido
0 - 1 Fernando Fernán González (27')
Javier Bossio (32') 1 - 1
Manuel Prieto (48') 2 - 1
Jaime Alineación oficial del equipo 'Jaime' en el partido 2 - 1 La Salle Santa Natalia Alineación oficial del equipo 'La Salle Santa Natalia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jaime Alineación oficial del equipo 'Jaime' en el partido 2 - 2 La Salle Santa Natalia Alineación oficial del equipo 'La Salle Santa Natalia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaime

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Passat el minut 32 de joc, Javier Bossio facilitava les coses al Jaime amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats van embogir quan en Manuel Prieto va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Jaime.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Jaime Melo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jaime se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Prieto va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 73. En Jorge Cabanillas va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Manuel Prieto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Imanol Arrieta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Marcos Mira de Jaime va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Marcos Mira es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Marcos Mira no era cap impediment.

La Salle Santa Natalia

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Fernando Fernán González de Natalia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Bálint Hercegfalvy? Un error clamorós seu va donar a Ivan Maryashin una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Pekka Rausku va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gilberto Altamira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Refael Sahar va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ivan Maryashin va fer una jugada per la banda esquerra, però Gilberto Altamira va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Fernán González de Natalia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Fernán González va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Natalia va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Tariq Ibn-Mubarak es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En André Luís Carcereiro de Natalia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Grana va prendre el seu rol al minut 81.