Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villamayor FC (794411) - C.D. ROSALIA DE VILABOA (309942) » 177570505: T24/J13/VII

Liga 177570505 Información oficial sobre el partido 177570505 en Hattrick

13.09.2008 15:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / VII.170 (38206)

Villamayor FC Alineación oficial del equipo 'Villamayor FC' en el partido 4 - 0 Bayern Malaga Alineación oficial del equipo 'Bayern Malaga' en el partido
Aldo Angelo Savarino (36') 1 - 0
Christophe Lepolard (43') 2 - 0
Christophe Lepolard (83') 3 - 0
Jaime Urquiola (86') 4 - 0
Villamayor FC Alineación oficial del equipo 'Villamayor FC' en el partido 4 - 0 Bayern Malaga Alineación oficial del equipo 'Bayern Malaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villamayor FC Alineación oficial del equipo 'Villamayor FC' en el partido 3 - 0 Bayern Malaga Alineación oficial del equipo 'Bayern Malaga' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villamayor FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Aldo Angelo Savarino va donar a Villamayor un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Villamayor a 2 - 0. Christophe Lepolard va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Villamayor va augmentar la diferència quan Christophe Lepolard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Jaime Urquiola va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aldo Angelo Savarino va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Alberto León Chacón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Al minut 17, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Deivid Gamiz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Valter Castaldo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Vassos Kalivrousis de Villamayor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vassos Kalivrousis de Villamayor va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Després de 29 minuts, Villamayor va veure com el seu jugador Massimo Malavasi havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Christophe Lepolard entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Florentin Branchereau va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Villamayor estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Vassos Kalivrousis tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Flávio Cunha va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Bayern Malaga

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bayern sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Augusto Ramiro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Catão de Bayern la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Oscar Himadas de Bayern va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.