Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Spain's democrats (308488) - Locos por el Balón (49051) » 177560657: T24/J14/VI

Liga 177560657 Información oficial sobre el partido 177560657 en Hattrick

20.09.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 14 / VI.1018 (15336)

New Spain's democrats Alineación oficial del equipo 'New Spain's democrats' en el partido 0 - 2 Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido
0 - 1 Rodrigo Silva (54')
0 - 2 Mario García-Puerta (80')
New Spain's democrats Alineación oficial del equipo 'New Spain's democrats' en el partido 0 - 2 Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
New Spain's democrats Alineación oficial del equipo 'New Spain's democrats' en el partido 1 - 4 Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Spain's democrats

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Viktor Todorov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de democrats se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): democrats va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lennart Pärn va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Koulis Nikakis.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33, Viktor Todorov de democrats va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pãunas Anastasescu de democrats va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlo Jongsma.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Per Öhdahl de democrats amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nottraigan Phlores

Goles Goles

  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): Amb 54 minuts jugats, Rodrigo Silva de Nottraigan va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Nottraigan augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mario García-Puerta es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Nottraigan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leif Danielsson va desviar el xut final de Txema Hernández després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Jorge López Murphy, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Nottraigan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Álvaro Boavida va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Leif Danielsson va estar atent i va desviar la pilota a córner.