Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Coia (489929) - Locubín Boys (125803) » 177560077: T24/J9/VI

Liga 177560077 Información oficial sobre el partido 177560077 en Hattrick

16.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 9 / VI.1008 (15326)

Fal·lòpates HFC Alineación oficial del equipo 'Fal·lòpates HFC' en el partido 0 - 1 Locubin Boys Alineación oficial del equipo 'Locubin Boys' en el partido
0 - 1 Carlos Anganga (57')
Fal·lòpates HFC Alineación oficial del equipo 'Fal·lòpates HFC' en el partido 0 - 1 Locubin Boys Alineación oficial del equipo 'Locubin Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fal·lòpates HFC Alineación oficial del equipo 'Fal·lòpates HFC' en el partido 1 - 1 Locubin Boys Alineación oficial del equipo 'Locubin Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fal·lòpates HFC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Menelao Savarino va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Lukáš Černohorský quasi marca en una jugada assajada de córner que Tjalle Zwaanswijk havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 el Fal·lòpates va posar setge sobre la defensa central visitant però en Johan Jørgensen no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Berry van de Looi de Fal·lòpates es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

Locubin Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Carlos Anganga quedar desmarcat i marcar per a Locubin al minut 57. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Soriano Ituño va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Villamariz Cid que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Soriano Ituño va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Soriano Ituño de Locubin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Miguel Moreno, de Locubin, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Rubén Rodríguez el va substituir.