Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Marpe (311460) - siritza1996 (48375) » 177558058: T24/J9/VI

Liga 177558058 Información oficial sobre el partido 177558058 en Hattrick

16.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 9 / VI.972 (15290)

c.f gachupin Alineación oficial del equipo 'c.f gachupin' en el partido 3 - 1 F.C.Revolution Alineación oficial del equipo 'F.C.Revolution' en el partido
Luis Del Monte (25') 1 - 0
1 - 1 Maik Löhr (27')
Jorge Ortega-Montañés (55') 2 - 1
Néstor Griguol (65') 3 - 1
c.f gachupin Alineación oficial del equipo 'c.f gachupin' en el partido 3 - 1 F.C.Revolution Alineación oficial del equipo 'F.C.Revolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
c.f gachupin Alineación oficial del equipo 'c.f gachupin' en el partido 4 - 1 F.C.Revolution Alineación oficial del equipo 'F.C.Revolution' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f gachupin

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Luis Del Monte va donar a gachupin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): gachupin va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 55 Jorge Ortega-Montañés va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Néstor Griguol va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): gachupin va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joanot Guirigue ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Anastazijus Birkšas del gachupin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Maik Löhr van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Néstor Griguol a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): gachupin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Néstor Griguol en un 1 contra 1 amb el porter Fábio Pastor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El gachupin ho intentava per la dreta per mitjà de Benedicto Vivanco, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benedicto Vivanco de gachupin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Iglesias de gachupin es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Passats 22 minuts de joc, en Günter Bader de gachupin va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Anastazijus Birkšas va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

F.C.Revolution

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Maik Löhr, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): F.C.Revolution va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 78, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tancredo Ávilla.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Tancredo Ávilla va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gert Strunge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yoni Yahalom.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Tancredo Ávilla estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.