Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xerezclubdeportivo (988505) - CN Villa de Navia (121129) » 177557921: T24/J2/VI

Liga 177557921 Información oficial sobre el partido 177557921 en Hattrick

28.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / VI.970 (15288)

Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido 3 - 1 C.D Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D Badajoz' en el partido
István Hajnal (2') 1 - 0
István Hajnal (16') 2 - 0
István Hajnal (36') 3 - 0
3 - 1 Pedro Salas (50')
Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido 3 - 1 C.D Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D Badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido 2 - 0 C.D Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D Badajoz' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avilés CBF

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en István Hajnal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Avilés es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que István Hajnal va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts, István Hajnal va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després István Hajnal de Avilés va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Volodymyr Shevchuk de Avilés va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Volodymyr Shevchuk. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramiro Peñaranda.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77 en Cameron Le Roy va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 7 de partit, quan un jugador de Avilés, en Claudi Folguera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): Avilés es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fredrik Pålsson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Meléndez al camp.

C.D Badajoz

Goles Goles

  • 152 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, Badajoz va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Pedro Salas va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Pedro Praia va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ababneh Yousif Yousef.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Bizarro de Badajoz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jocke Dehlgren de Badajoz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hernán Jorge Tucci de Badajoz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Mauro Bizarro de Badajoz va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Henrik Mélykúti va entrar en el seu lloc.