Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aviles industrial (485700) - El Nuevo Lega (121966) » 177557476: T24/J3/VI

Liga 177557476 Información oficial sobre el partido 177557476 en Hattrick

05.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / VI.962 (15280)

aviles industrial Alineación oficial del equipo 'aviles industrial' en el partido 2 - 1 AsturTeam Alineación oficial del equipo 'AsturTeam' en el partido
Rinat Kaydanovskiy (49') 1 - 0
1 - 1 Paulo Zubler (65')
Thomas Hale (66') 2 - 1
aviles industrial Alineación oficial del equipo 'aviles industrial' en el partido 2 - 1 AsturTeam Alineación oficial del equipo 'AsturTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aviles industrial Alineación oficial del equipo 'aviles industrial' en el partido 0 - 2 AsturTeam Alineación oficial del equipo 'AsturTeam' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aviles industrial

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els seguidors del industrial contenien la respiració mentre en Rinat Kaydanovskiy s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rinat Kaydanovskiy arribés a peus de Thomas Hale, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a industrial el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thomas Hale va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): industrial va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Moritz Dassel en un 1 contra 1 amb el porter Paco Pimentel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Rinat Kaydanovskiy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Pimentel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Seweryn Gerc, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Seweryn Gerc de industrial amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Admir Kočevar de industrial amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikhail Popov de industrial amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Bernard Duclos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de industrial es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

AsturTeam

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Paulo Zubler que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Jesper Carlsen de AsturTeam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benedykt Kielar de AsturTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miticã Pantelimon de AsturTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): AsturTeam es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Liborio Allariz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iancu Radu al camp.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Semblava que Iancu Radu s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.