Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PYMES (778079) - Terra Lliure FC (119710) » 177545587: T24/J13/VI

Liga 177545587 Información oficial sobre el partido 177545587 en Hattrick

13.09.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / VI.749 (15067)

Racing Caniense Alineación oficial del equipo 'Racing Caniense' en el partido 1 - 2 weirdBLACKS Alineación oficial del equipo 'weirdBLACKS' en el partido
0 - 1 Mátyás Kothencz (30')
Juan Eugenio Díaz (32') 1 - 1
1 - 2 Mátyás Kothencz (37')
Racing Caniense Alineación oficial del equipo 'Racing Caniense' en el partido 1 - 2 weirdBLACKS Alineación oficial del equipo 'weirdBLACKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Caniense Alineación oficial del equipo 'Racing Caniense' en el partido 1 - 0 weirdBLACKS Alineación oficial del equipo 'weirdBLACKS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Caniense

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del Caniense amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Juan Eugenio Díaz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Caniense per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Robin Fabian Curtis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Caniense per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per René Labro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Caniense van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 48 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Víctor Pardo García no va ser gens encertat.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Pardo García va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, René Labro de Caniense es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Aranda de Caniense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Jules Rubin de Caniense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

weirdBLACKS

Goles Goles

  • 135 Minuto 30 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Mátyás Kothencz de weirdBLACKS va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a weirdBLACKS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Mátyás Kothencz.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Jimmy Hansson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leo Svensen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El weirdBLACKS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Juan Helguere va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquín Ríomayor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mátyás Kothencz de weirdBLACKS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.