Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. NOMORETROUBLES (487581) - Sporting de Cubata (312341) » 177542898: T24/J13/VI

Liga 177542898 Información oficial sobre el partido 177542898 en Hattrick

13.09.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / VI.701 (15019)

F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido 3 - 2 Sabadell,CF Alineación oficial del equipo 'Sabadell,CF' en el partido
0 - 1 Juraj Dudich (3')
0 - 2 Robert Pettersson (17')
Timme Daane (32') 1 - 2
Lester Taylor (35') 2 - 2
Enrique Aguirre de Cárcer (81') 3 - 2
F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido 3 - 2 Sabadell,CF Alineación oficial del equipo 'Sabadell,CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. NOMORETROUBLES Alineación oficial del equipo 'F.C. NOMORETROUBLES' en el partido 4 - 0 Sabadell,CF Alineación oficial del equipo 'Sabadell,CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. NOMORETROUBLES

Goles Goles

  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): El NOMORETROUBLES no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Timme Daane es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del NOMORETROUBLES s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lester Taylor que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va premiar NOMORETROUBLES amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Enrique Aguirre de Cárcer va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El jugador de NOMORETROUBLES Henri Soukki quasi va assolir l'empat al minut 7 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Christ Volders de NOMORETROUBLES es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 29, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): NOMORETROUBLES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Henri Soukki va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sandro Martínez.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): NOMORETROUBLES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Christ Volders ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Boris Stanič va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lester Taylor de NOMORETROUBLES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sabadell,CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 3 minuts quan Isidoro Abellón va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Juraj Dudich, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Robert Pettersson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Isidoro Abellón va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Adriaanse, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Raúl Guerrero de Sabadell,CF va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Robert Pettersson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.