Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Discipulos de Amunike (775339) - THE HARO'S (487060) » 177541178: T24/J3/VI

Liga 177541178 Información oficial sobre el partido 177541178 en Hattrick

05.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / VI.671 (14989)

Joteros Unaited Alineación oficial del equipo 'Joteros Unaited ' en el partido 3 - 1 THE HARO'S Alineación oficial del equipo 'THE HARO'S' en el partido
Javier Maggiolo (19') 1 - 0
1 - 1 Juan Miguel Verón (28')
Enrico Baiani (67') 2 - 1
Paco Revuelta (85') 3 - 1
Joteros Unaited Alineación oficial del equipo 'Joteros Unaited ' en el partido 3 - 1 THE HARO'S Alineación oficial del equipo 'THE HARO'S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Joteros Unaited Alineación oficial del equipo 'Joteros Unaited ' en el partido 1 - 0 THE HARO'S Alineación oficial del equipo 'THE HARO'S' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joteros Unaited

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Javier Maggiolo de Joteros aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Joteros va ser Enrico Baiani.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Als 85 minuts de joc, els nois de Joteros van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Paco Revuelta augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Pier Luigi Spadotto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Joteros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jacobo Padierna va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrián Lucena Marcos.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Pier Luigi Spadotto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jirko Lappi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pier Luigi Spadotto de Joteros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pier Luigi Spadotto es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Hasanudin Pohan va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Richard Jones va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

THE HARO'S

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Juan Miguel Verón va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Odde Klabutschar va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Hartmut Krinke va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HAROS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gundar Baliña de HAROS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Hartmut Krinke de HAROS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Iván Paella de HAROS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lluís Mas va prendre el seu rol al minut 72.