Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paraliticos de oro (441384) - Real Raider (489991) » 177541123: T24/J4/VI

Liga 177541123 Información oficial sobre el partido 177541123 en Hattrick

12.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / VI.670 (14988)

Illusion Football Team Alineación oficial del equipo 'Illusion Football Team' en el partido 6 - 0 C. D. Príncipe Pío Alineación oficial del equipo 'C. D. Príncipe Pío' en el partido
Abel Sánchez (20') 1 - 0
Otto Kaljuvee (31') 2 - 0
Marko Kinnunen (32') 3 - 0
Otto Kaljuvee (49') 4 - 0
Marko Kinnunen (58') 5 - 0
Otto Kaljuvee (82') 6 - 0
Illusion Football Team Alineación oficial del equipo 'Illusion Football Team' en el partido 6 - 0 C. D. Príncipe Pío Alineación oficial del equipo 'C. D. Príncipe Pío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Illusion Football Team Alineación oficial del equipo 'Illusion Football Team' en el partido 8 - 1 C. D. Príncipe Pío Alineación oficial del equipo 'C. D. Príncipe Pío' en el partido
Tiene mala suerte 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Illusion Football Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Illusion va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Abel Sánchez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Otto Kaljuvee va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Marko Kinnunen va augmentar l'avantatge de Illusion a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Otto Kaljuvee va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Marko Kinnunen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Illusion va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Otto Kaljuvee des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alberto Sánchez van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Pedro Olano a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Otto Kaljuvee de Illusion va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Sánchez de Illusion va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Santiago Etxeberria de Illusion s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

C. D. Príncipe Pío

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Aníbal Coca quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Francisco de la Madrid va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alve Oxstedt.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Sánchez.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 35 (Lesión (no subst.)): Quan Dror David va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 35, Príncipe sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 35 (Jugador de campo como portero): José María Portu, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.