Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jack_ F.C. (313296) - Moles United C.F. (798308) » 177538313: T24/J1/VI

Liga 177538313 Información oficial sobre el partido 177538313 en Hattrick

21.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VI.620 (14938)

Xeneize F.C Alineación oficial del equipo 'Xeneize F.C' en el partido 0 - 0 No toquem bola Alineación oficial del equipo 'No toquem bola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xeneize F.C Alineación oficial del equipo 'Xeneize F.C' en el partido 2 - 0 No toquem bola Alineación oficial del equipo 'No toquem bola' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xeneize F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xeneize sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Federico Mújica, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Oliverio Herdoyza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Virgil Codrut va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Martin Turgeon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Xeneize se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Xeneize per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Federico Mújica va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Martin Turgeon del Xeneize ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de Xeneize, en Martin Turgeon, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 51 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Xeneize puguin veure en Patricio Urbina Arce jugant de nou; ja que al minut 51 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ragnar Aasma el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Federico Mújica no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

No toquem bola

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Lucretiu Balint va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jan Marčík que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.